Després d’una temporada on va arrasar a Divisió d’Honor -23 triomfs en 23 partits-, el sènior masculí del CER l’Escala tornarà a tastar la Superdivisió, la màxima categoria estatal de tennis taula. Els escalencs no volen repetir els errors de fa dues temporades, quan van perdre la categoria, i s’han reforçat a consciència per a mantenir-se. L’entrada del xinès Yang Zhuo, que viurà la primera experiència fora del seu país, i del paraguaià Marcelo Aguirre, que per incompatibilitat amb altres compromisos disputarà la meitat dels partits, hauran de ser els complements perfectes per al maresmenc Dani Torres i el vallesà Marc Clotet, renovats després de l’ascens. En canvi, són baixa Ferran Brugada, fitxat pel Falcons de Sabadell, i Ramon Mampel.

“L’objectiu és mirar de salvar-nos, per sort el jugador xinès arribarà a temps per jugar el primer partit”, explica David González, delegat dels escalencs. El debut del CER l’Escala serà aquest diumenge (11 hores) a la pista del CN Mataró, un dels tres equips catalans de Superdivisió juntament amb les Borges Blanques. Els lleidatans seran un dels favorits al títol juntament amb el Cartagena -el rival a batre- i el Cajasur Priego.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.