La desfeta a Sevilla va deixar moltes incògnites al Barça. Tot i el bon joc del conjunt de Luis Enrique, les ocasions i els pals que van fer els blaugranes, la derrota va ser dolorosa per a un equip que va trobar a faltar la seva estrella, Leo Messi. A més a més, el debat a la porteria segueix obert, després que amb la reaparició de Bravo, l'equip tornés a rebre dos gols. També hi ha dubtes en la defensa.

La derrota contra el conjunt sevillà va ser la segona consecutiva a domicili de la temporada, després de perdre fa 10 dies al camp del Celta (4-1). Amb cinc victòries i dues derrotes en els primers set partits de lliga, ens hem de remuntar fins a la temporada 2003-2004 per trobar un inici més dolent que el d'enguany per al Barça. En aquella ocasió encara va ser pitjor, ja que l'equip va sumar dues derrotes, davant València i Deportivo a més a més d'empatar tres partits. Aquesta és una dada que va deixar el partit però que no ha d'importar massa a un Luis Enrique que té 15 dies per trobar novament la tecla correcta per a un equip que sense Leo Messi ha patit més problemes dels esperats. L'aturada de seleccions d'aquest proper cap de setmana pot anar bé al Barça per desconnectar i per tornar a agafar el camí correcte a la competició domèstica en el proper partit de lliga, que serà al Camp Nou davant el Rayo Vallecano. El Barça està obligat a aixecar-se i cicatritzar les ferides que els van quedar de la batalla del Ramon Sánchez Pizjuán per, sobretot, retrobar l'encert ofensiu que no van trobar a Sevilla i aconseguir la solidesa defensiva que van oblidar en els dos gols rebuts dissabte.

D'altra banda, el germà del jugador argentí del Barça Leo Messi, Matías Messi, va ser acusat per tinença il·legal d'una arma de foc, segons va informar el portal de notícies Cadena 3.

La mateixa font explica que aquest passat dissabte, durant una operació policial a la ciutat de Rosario, Argentina, agents de la policia nacional van registrar el cotxe de Matías Messi, que es va resistir a entregar els documents del vehicle. Durant el registre que finalment va fer la policia, van trobar una pistola del calibre número 22 sense llicència, per la qual cosa va ser portat a comissaria.

Després de quatre hores, el germà de Leo Messi va sortir en llibertat. Cal recordar que a l'octubre del 2008, Matías Messi ja va ?protagonitzar una acció similar quan va ser detingut per portar una arma de foc amagada a la cintura.