Un tercer quart per oblidar va condemnar el Salt contra el Sants. Els gironins tenien el partit guanyat contra un dels favorits de la categoria, el Sants, que es va acabar imposant en un final d'infart (75 a 74). Els homes d'Eric Surís van dominar el primer quart, que va acabar amb avantatge pels saltencs 16 a 18. El segon periode va ser un festival anotador dels gironins que no només van encertar amb el tir, sino que van tornar a provocar que els locals no tinguéssin clares opcions de tir. Així es va arribar al descans amb un avantatge clar del Salt (32-42). Deu punts amunt, que presegiaven una reacció per part del Sants. I va arribar de forma fulminant. De cop, tot el que no entrava en els dos primers quarts, es convertia en cistella cada cop que un jugador local tirava. El tercer quart va ser la clau del partit. La mala defensa gironina combinada amb l'encert local va deixar un parcial de +13 pels barcelonins. Això va fer que s'eixugués tot l'avantatge que tenia el Salt i l'últim quart resultava decisiu. I ho va tenir a tocar l'equip d'Eric Suris. Amb un Pacua imperial (26 punts) va acostar-se al marcador i el va deixar igualat als instants finals.

El desencert i la mala elecció de tir a més d'una rigorosa decisió arbitral van deixar el Salt sense una victòria que s'havia treballat i que tenia a tocar.