L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va destacar a la roda de premsa posterior a la derrota davant el Sevilla que "ningú pot estar content després d'una derrota". El tècnic blaugrana va afirmar que no li importava el fet de generar moltes ocasions de gol, admetent que "no estem al nostre millor moment de definició".

La clau del partit va ser l'entrada dels dos equips a jugar la segona part. L'asturià va recalcar que "ens han penalitzat els deu primers minuts de la segona meitat perquè ells han sortir molt més endollats". Després dels dos gols de l'equip sevillà, l'equip ho va intentar però "no hi va haver manera". Luis Enrique va reconèixer que "no estem, ni de lluny, en els nostres millors números pel que fa a definició però això canviarà, no en tinc cap dubte". El partit va ser molt descontrolat en moltes fases del partit, i l'entrenador del Barça va assegurar que "prefereixo un partit més controlat. L'objectiu no és crear situacions d'anada i tornada encara que ens pugui interessar en alguns moments determinats".

Emery, content del seu equip

L'entrenador del Sevilla, que guanyava el Barça per primer cop en la seva carrera esportiva, va afirmar després del partit que "hem trobat l'agresivitat i intensitat que volíem. Aquest equip ens ha donat motius per creure-hi".

Respecte a la fi de la seva particular ratxa negativa contra el Barça, Emery va comentar que "he estat moltes vegades a punt d'aconseguir-ho, però no podia ser. Avui, l'oportunitat ha arribat". Respecte al partit, l'entrenador va afegir que "el Barça ha tingut més ocasions però no han entrat i nosaltres teníem Sergio Rico, que ha completat un gran partit".