L'Olot va empatar a casa davant el Sabadell a un gol, en un partit on els locals van tenir més i millors ocasions però que, una setmana més, no van saber materialitzar per guanyar els tres punts.

El partit no començava massa bé pels olotins. Quan encara no s'havien jugat els primer 10 minuts de partit, Vallho va cometre mans dins l'àrea i l'àrbitre assistent va assenyelar el penal. El visitant Cortell va transformar la pena màxima i va avançar el Sabadell al marcador. El conjunt olotí va trigar pocs minuts a reaccionar després del cop sabadallenc. Primer Gato i després Sana ho van provar amb dos xuts que van sortir fregant el pal de la porteria de Craviotto i poc després, Perea va tenir una de les més clares de la primera meitat però el seu xut va anar a la xarxa lateral.

El premi a la insistència olotina va arribar poc abans del descans. Gato va desbordar per la banda, va marxar bé dels seus defensors amb una gran jugada individual i va fer una passada de la mort per Sana, que a plaer va empatar el partit. El partit va arribar al descans amb bon regust de boca pels de la Garrotxa que volien sí o sí la primera victòria de la temporada.

A la represa, la tònica del partit va seguir de manera semblant a la primera meitat. L'Olot va gaudir de les millors ocasions però el Sabadell creava molt perill quan arribava a l'àrea olotina. Perea, en atac, feia mal als vallesans i Uri va estar a punt de culminar una bona jugada de l'extrem, però el seu xut va sortir per sobre el travesser. Héctor, poc després també va xutar alt en una nova oportunitat per al conjunt local. A falta de poc menys d'un quart d'hora per al final va entrar Diego al terreny de joc per part del conjunt de la Garrotxa i va donar un caire més perillós en atac. A la primera que va tenir va estar a punt de rematar al fons de la xarxa una centrada de Reverter i l'última del matx la va tenir Blázquez, amb un xut que no va trobar porteria. Per part del Sabadell, els xuts arribaven des de lluny i no van inquietar de manera insistent Wilfred.

L'Olot, amb 3 punts de 21 possibles, necessita una victòria que haurà de buscar el proper ?diumenge al camp de l'Atlètic Balears.