En les seves dues primeres temporades a Divisió d'Honor Plata, el Bordils sempre ha aconseguit portar un equip d'Asobal al "Blanc-i-verd" per jugar la Copa. El primer any va ser el Cangas i el segon, el Benidorm, però, per aconseguir-ho, primer cal eliminar un equip de Plata, també a partit únic. Academia Octavio i Alcobendas van ser les víctimes gironins en els dos primer anys, però avui, per aconseguir tornar a portar un altre Asobal a Bordils, l'equip de Pau Campos haurà d'eliminar un equip que, tot i jugar a la segona divisió, té una plantilla de nivell Asobal, i no pas de les més modestes.

El Valladolid visitarà Bordils (20:00) liderat per Fernando Hernández, un veterà que segueix marcant diferències al seus 42 anys, però, amb molts més jugadors que envolten l'exjugador del Barça i campió del món amb la selecció espanyola el 2005. "És el pitjor que ens podia tocar junt, potser, amb el Bidasoa. L'any passat es van quedar a un penal de pujar i ara encara tenen millor plantilla. No tenen cap més objectiu que no sigui pujar directe", explica Pau Campos sobre un Valladolid que, a banda de Fernando Hernández, té dos molts bons centrals (Diego Camino i Alfonso De la Rua), un suec molt potent per l'esquerra (Kallman) i David Fernández, que molts consideren el millor júnior d'Espanya.

Campos no té cap baixa per encarar el partit d'avui que, un cop més, no té cap dubte que omplirà el pavelló perquè no hi ha "gaires oportunitats de veure un equip d'aquest nivell" i no descarta que puguin sorprendre els castellans si aquests no s'agafen la Copa amb la seva mateixa ambició. "Per a nosaltres jugar un partit contra un equip d'Asobal és molt més atractiu que no pas per a ells, que tenen jugadors que ja hi han estat", reflexiona. El tècnic bisbalenc del Bordils farà canvis a la convocatòria de setze jugadors perquè hi ha gent que "està treballant molt bé i també es mereix el seu premi".