El jugador nord-americà del Reial Madrid Jaycee Carroll ha guanyat avui el concurs de triples de l'ACB celebrat al Pavelló José María Martín Carpena de Màlaga després d'haver quedat subcampió en les últimes dues edicions.

L'escorta natural de Laramie (Wyoming, EUA) succeeix en el palmarès d'aquesta competició a Josh Ruggles, el jove jugador dels Wheaton Academy que el va superar a Vitòria en les temporades 2013-2014 i 2014-2015.

En els duels directes de la primera sèrie disputats avui, Demond Mallet (FIATC Joventut) ha eliminat a Dani Díez (Unicaja), Jaycee Carroll a Paula Palomares -jugadora del Bàsquet Alcobendas-, Àlex Mumbrú (Dominion Bilbao) a Àlex Abrines (Barcelona Lassa) i Sasu Salin (Herbalife Gran Canària) a Drake Diener (CAI).

Ja en semifinals, Carroll ha superat a Mumbrú i Mallet a Salin, de manera que els dos nord-americans han passat a una final en què el jugador del Reial Madrid ha aconseguit 22 punts pels 20 que ha sumat Mallet.

El torneig de triples, que s'ha celebrat abans de la final de la Supercopa Endesa entre l'Unicaja i el Barcelona Lassa, està dotat amb quatre mil euros i un trofeu commemoratiu.

Noms il·lustres com Oscar Schmidt, Sasha Djordjevic, Louis Bullock, Igor Rakocevic o Alberto Herreros s'han emportat aquesta competició en edicions anteriors.