El Sevilla i el Barcelona dirimeixen avui (16.00, Canal Plus Liga) un duel d'altura al qual tots dos equips arriben amb la pressió compartida de no poder fallar malgrat les baixes que els afecten a tots dos, les d'Andrés Iniesta i l'argentí Leo Messi com les més destacades en els blaugranes i fins a set en els andalusos. Gumbau ha tornat a ser convocat per Luis Enrique.

Després d'una temporada d'èxit i gairebé sense jugadors a la infermeria, el Barça encara ara un curs esgotat per les lesions, i l'últim partit abans de la segona parada per les seleccions, amb el seu equip en quadre i al límit de forces, després d'haver perdut en una setmana Messi i Iniesta, els quals no podran jugar avui en el partit del Pizjuán.

Els barcelonistes arriben a Sevilla en aquesta situació, encara que a la porteria recuperen el xilè Claudio Bravo, que molt probablement podria tornar a la titularitat, després d'un llarg periple de l'alemany Ter Stegen sota pals i sense rival, que ha alternat bones actuacions amb errors indiscutibles. Sergi Roberto s'ha guanyat a pols tornar a la titularitat, però novament al mig del camp, més quan Iniesta estarà uns partits absent. Davant, amb la baixa de Messi, Neymar segueix sense arrencar, mentre que els gols els aporta un Luis Suárez que està en un moment esplèndid, i transmetent molta confiança com a davanter, malgrat el baix nivell d'encert del Barcelona davant la porteria rival.

De la seva banda, el conjunt d'Unai Emery, malgrat guanyar la passada jornada el seu primer partit en aquesta Lliga amb molt sofriment (3-2 al Rayo), és cinquè per la cua i arriba al partit immers en una crisi d'identitat, de joc i de resultats, sobretot després de la seva penosa imatge de dimecres contra el Juventus (2-0) a la Lliga de Campions. El gran problema per a Emery, com passa Luis Enrique, són les baixes que té en seguir lesionats el porter Beto, tres centrals: el francès Adil Rami, el portuguès Daniel Carrizo i l'argentí Nico Pareja-, el lateral Sergio Escudero, el migcampista argentí Éver Banega i el davanter francès Gaël Kakuta. A més, són dubtes l'extrem Vitolo i el punta Fernando Llorente. Reyes i Gamerio són les alternatives si, finalment, Vitolo i Llorente no poden jugar.