Candice Dupree, companya de la gironina Marta Xargay a Phoenix Mercury, serà la desena jugadora amb què comptarà el seleccionador del Estats Units, Geno Auriemma, de cara a l'estada de concentració de Platja d'Aro i el partit de diumenge a la tarda a Fontajau contra l'Spar Citylift Girona. La pivot de Neva York, Tina Charles, també s'havia d'afegir al grup però uns problemes al genoll no la deixaran jugar contra l'Uni. Les nord-americanes ja s'entrenaran aquesta tarda a Platja d'Aro després que ahir van arribar-hi ja set jugadores i avui ho faran dues més, la pivot Brittney Griner i l MVP de la WNBA aquest estiu Elena Delle Donne, que ahir van tenir problemes amb els vols. Per la seva part, Dupree no arribarà fins demà dissabte i les set d'ahir, totes aterrades des de des de diferents punts del Estats Units, van ser: Sue Bird, Stefanie Dolson, Angel McCoughtry, Candace Parker, Danielle Robinson, Breanna Stewart i Courtney Vandersloot.

"Per nosaltres no és gens fàcil, un dels grans obstacles que tenim en la preparació de cites com els propers Jocs Olímpics són els pocs dies d'entrenaments que tenim", explicava Geno Auriemma que és Platja d'Aro des de dimecres i que ja pensa com aconseguir el seu segon or olímpic a Rio de Janeiro. L'actual tècnic de la universitat de Connecticut va ser nomenat seleccionador el 2009 i, des de llavors, tot i tenir pocs partits, la selecció nord-americana té un bagatge de 23 victòries per cap derrota.

Les jugadores nord-americanes s'entrenaran avui i demà a Platja d'Aro, mentre que diumenge jugaran contra l'Spar Citylift Girona a Fontajau. Dimarts deixaran la concentració de Platja d'Aro, perquè la setmana vinent tenen dos amistosos més, a Nàpols i Praga, abans de tornar als Estats Units.