Cristiano Ronaldo, que anit va superar Raúl González com a màxim golejador madridista, va acabar amb la seva sequera golejadora i va signar els dos gols del triomf a Malmö d'un Reial Madrid amb una alineació plena de suplents i que va signar un partit de tràmit davant un rival que amb prou feines li va crear perill.

Pensant en l'Atlètic de Madrid, el tècnic Rafa Benítez, que ja havia deixat a Madrid Sergio Ramos i James Rodríguez, va donar descans també a Luka Modric i Marcelo i va optar per jugar amb un 4-3-3, amb un migcamp amb Casemiro en el centre, escortat per Toni Kroos i Mateu Kovacic.

Aquest últim va estar despistat, però tant Casemiro com Kroos van cometre algunes errors al darrere que no va saber aprofitar l'equip local, més poruc que altres vegades i massa impressionat pel rival. Només un parell de xuts llunyans de Tinnerholm i de Rosenberg i una falta de Berget van inquietar una mica Keylor Navas.

La primera notícia del Madrid en atac va ser producte d'una gran jugada individual de Karim Benzema, que va conduir fins la línia de fons i va deixar una passada enrere a Ronaldo; el seu xut el va desviar Wiland. Quan més semblava animar-se l'equip local, el Madrid va fer un contracop de llibre, amb Isco, que va deixar tot sol el portuguès, que va definir creuat davant el porter suec. L'equip de Benítez va poder deixar gairebé sentenciat el partit poc abans del descans, però l'espectacular voleia de Carvajal va anar al travesser.

Amb ganes però sense encert

El Malmö, animat per la seva incansable afició, va millorar una mica en la segona part, va tenir més la pilota, i encara que va ser més punyent, sobretot per la banda del peruà Yotún, no va posar en dificultats a l'equip de Benítez, més enllà d'un cop de cap de Rosenberg.

Poc exigit, el Reial Madrid semblava estar pensant més en el derbi contra l'Atlètic, encara que gràcies a un altre gran detall de Benzema, Isco va poder fer el segon.

Benítez va voler assegurar el 0-1 i va donar entrada a Modric pel francès per donar més solidesa al centre del camp, deixant a Isco i Cristiano a dalt, amb l'afegit després de Lucas Vázquez. L'expulsió de Yotún per doble groga va acabar amb les remotes esperances del Malmö, que fins i tot va poder acabar golejat, però Ronaldo es va trobar amb un Wiland inspirat en dues ocasions clares. A la tercera, en una passada de Vázquez, no va perdonar, i va marcar el seu gol 323 com a jugador del Madrid i 501 en la seva carrera.

El Madrid, que estrenava la tercera indumentària, de color blau fosc, va acabar enduent-se la segona victòria en dos partits, sense ostentacions, en el seu primer enfrontament oficial contra un equip suec, un triomf que l'assegura com a líder del seu grup.