La segona jornada de la Lliga de Campions que es disputa avui es veurà íntegrament per BeIN Sports a travès de Vodafone, Orange i Telecable i, com va passar en la primera, no es podrà seguir per Movistar+ perquè segueix sense acord amb la productora Mediapro. El Madrid visita per primera vegada Suècia en la Lliga de Campions per jugar contra el modest Malmö. En una setmana important, amb el derbi madrileny del Vicente Calderón de diumenge de rerefons, Benítez no ha volgut córrer riscos i ha preferit reservar alguns jugadors que surten de lesions.

Sergio Ramos i James Rodríguez estan per tornar però el tècnic els reserva per al derbi madrileny. Danilo, Pepe i Gareth Bale en tenen per una mica més, i finalment Jesé Rodríguez no pateix lesió muscular en un bessó i, malgrat l'ensurt protagonitzat davant el Màlaga, va viatjar a Suècia però té poques opcions de jugar.

L'Atlètic de Madrid, per la seva banda, rep el Benfica, mentre que el Sevilla viatja al camp del Juventus sense Llorente ni Vitolo.