El FC Barcelona va aconseguir emportar-se cap al Palau la IV Copa Llatina d'hoquei patins de veterans en derrotar l'Alcalà madrileny per 6-1 en la final disputada al pavelló de Palafrugell. Els blaugranes varen certificar així la seva superioritat, guanyant tots els partits del torneig.

La IV Copa Llatina es va tancar diumenge amb la felicitació per part de tots els equips participants al CH Palafrugell, per la seva organització. Van ser tres dies d'hoquei patins intensos. En l'aspecte esportiu, després de les lliguetes de grups, els equips classificats i les eliminatòries de quarts de final van ser Andorra-Ordem-Camelos; Barça-Voltregà; Alcalà-Mollet i GEiEG-Alenquer.

Les semifinals varen ser: Andorra-Barça i GEiEG-Alcalà. Els blaugranes es varen desfer còmodament dels andorrans per 2-9 i els madrilenys varen haver de fer ronda de penals per derrotar als grupistes per 4-3, després que el marcador de joc assenyalés un 2-2 al final del temps reglamentari.

La final també va ser completament blaugrana i els Gabi Cairo i companyia varen derrotar contundentment a l'Alcalà 6-1, aconseguint així el títol del torneig organitzat pel CH Palafrugell. Els partits van reunir molt públic, cosa que confirmava les expectatives que s'havien posat en aquesta competició. La Copa Llatina va moblitzar 21 equips durant tres dies al municipi empordanès.