El lloretenc Miquuel Molina (Audi) va aconseguir ahir una victòria històrica, en ser la primera d'un pilot espanyol, a la segona cursa del DTM de Nürburgring, després d'imposar a l'italià Paul di Resta (Mercedes) i el canadenc Bruno Spengler (BMW).

Molina, que sortia des de la pole, va dominar la cursa de principi a fi i es va apuntar un triomf que se li resistia després d'haver fet podi en tres ocasions i d'haver sumat fins a cinc poles. Fins al moment la millor actuació d'un pilot espanyol en aquest campionat havia estat a càrrec de Roberto Merhi amb un segon lloc.

De sortida, Molina va aconseguir contenir l'anglès Tom Blomqvist (BMW), però un accident múltiple i la sortida del cotxe de seguretat a la primera volta va complicar les coses al pilot gironí. El canvi de rodes va ser un moment complicat, però Audi va aconseguir que Molina sortís per davant del Mercedes de Paul di Resta, que havia superat en pista a Blomqvist. Molina va imposar el seu ritme i va aconseguir un avantatge de set segons que li va permetre tenir un final tranquil.

L'altre corredor ctalà, Daniel Juncadella (Mercedes), va acabar en la desena posició el que li va permetre sumar un punt.