L'Olot segueix sense sumar la primera victòria de la temporada i va haver-se de conformar amb un punt al camp del Badalona, quan segurament mereixia alguna cosa més. La primera part va ser molt igualada, seguint la tònica dels últims partits del conjunt garrotxí, amb opcions per a ambdós ?equips. Les ocasions arribaven a una porteria i a l'altra, però cap dels jugadors va estar encertat de cara a porteria. Per part olotina, només començar ho provava Rojas i al minut 15, bon xut de Luismi que rebutjava amb dificultats el porter local Morales.

Tot i les arribades a les dues porteries, l'Olot portava el ritme del partit i intentava arribar amb paciència a la zona de perill rival. No obstant això, l'ocasió més clara del partit la va tenir el Badalona, amb un xut del davanter Manu Balda, l'escapulat més perillós, que es va estavellar al pal de la porteria defensada per Wilfred. El partit arribava al descans amb un ritme ?menys intens i amb el partit per resoldre a la represa.

A la represa, va ser l'Olot qui va tenir les millors ocasions. Els tres punts no van volar fins a la Garrotxa pel desencert atacant i la mala sort de cara a la porteria del conjunt olotí. Només començar ho va provar Gato i Perea, que va entrar al minut 55, va portar de corcoll la defensa local, i va tenir algunes ocasions que no va saber materialitzar. Una de les més clares per a l'Olot va arribar al minut 72 de partit, quan el central badaloní Amantini va treure sota pals una rematada d'Héctor Simón. Abans, però, els garrotxins van rebre un seriós avís amb un xut d'Ibón que es va estavellar al travesser de la porteria de Wilfred.

Vint minuts van ser els que va tenir Diego Sánchez per demostrar la seva qualitat en el seu debut amb l'Olot. A falta de tres minuts per al final, ho va poder fer, però no va tenir encert en la rematada final. Vallho, al temps afegit, va tenir l'última oportunitat però la sort no tornaria a estar al costat de l'Olot. Al final, empat amb mal regust de boca per la mala sort de cara a porteria i per no aconseguir encara la primera victòria, que buscaran ?diu?menge que ve a casa davant el Sabadell.