DEPORTIVO-ESPANYOL, 3-0

Deportivo: Lux, Sidnei, Lopo, Juanfran, Fernando Navarro (Laure, min. 56), Fajr, Mosquera (Bergantiños, min. 62), Celso Borges, Luis Alberto, Oriol Riera i Lucas Pérez (Fede Cartabia, min. 68). Espanyol: Pau López, Enzo Roco, Álvaro, Rober, Duarte, Marco Asensio, Diop, Victor Sánchez (Mamadou, min. 57), V. Álvarez (Burgui, min. 55), Caicedo (Hernán Pérez, min. 46) i Gerard Moreno. G golS: 1-0, min. 14, Álvaro (p.p); 2-0, min. 27, Lucas Pérez; 3-0, min. 47, Lucas Pérez. A àrbitre: Sánchez Martínez. Va amonestar amb targeta groga Lopo, Lucas Pérez, Bergantiños i Laure (Deportivo) i Enzo Roco, Duarte i Marco Asensio (Espa?nyol). Va expulsar amb doble targeta groga Diop ?(Espanyol) E ESTADI: Riazor. 21.753 espectadors a les grades.

El Deportivo es va emportar per davant l'Espanyol i es va situar en llocs europeus gràcies a la seva primera victòria de la temporada a Riazor. El conjunt català buscava la seva tercera victòria consecutiva després de vèncer la Reial Societat i el València per tancar una setmana perfecta, però el que es va trobar va ser una derrota contundent en un partit en el qual el Deportivo no va donar opció.

L'equip gallec va sortir molt concentrat i al minut 14, una falta que va executar Fayçal Fajr la va rematar de cap a Álvaro González a la seva pròpia porteria. Amb el marcador a favor, el Deportivo va anar a més i va tornar a fer mal a l'Espanyol al minut 27, amb una paret entre Luis Alberto i Lucas Pérez, aquest últim driblant la defensa catalana i definint davant Pau López per ampliar l'avantatge al marcador. A la represa, el Deportivo va voler tancar el partit com més aviat millor i ho va aconseguir en poc més d'un minut, amb una acció de Celso Borges, que va avançar metres i va trobar en el punt de penal Lucas Pérez perquè novament anotés.

La golejada podia haver estat més gran però al Deportivo en va tenir prou per acabar la jornada en llocs europeus, la mateixa zona a la qual aspirava l'Espanyol.