Diuen que després d'una tempesta sempre surt el sol. A Gijón, fa tot just una setmana, el ruixat va ser dels que es recordaran durant molt de temps. Amb llamps i trons. Un xàfec en tota regla. El Bordils, que venia d'estrenar-se amb una còmoda victòria a casa amb La Roca, va sortir escombrat de la pista del Juanfersa per un contundent 33 a 20 (15 a 9 al descans). Una tempesta amb majúscules. Per tant, no li queda cap altre remei a l'equip de Pau Campos que passar pàgina. La millor manera per aconseguir-ho és guanyant aquest vespre (20:00 hores) al Cisne de Pontevedra, un nouvingut a la categoria que ha encetat aquesta nova aventura de manera irregular: una victòria, un empat i també una derrota.

Per tant, es tracta d'un rival directe. I com a tal, el Bordils està obligat a guanyar. Perquè necessita els punts el conjunt blanc-i-verd, però també perquè juga a casa, on s'ha de fer fort a la caça de l'esperada permanència. «Ens espera un partit importantíssim, d'aquells que s'han de guanyar. Els dos punts són vitals per a nosaltres», confessa Pau Campos, qui no tindrà cap baixa per enfrontar-se als gallecs. «En aquest aspecte hem començat bé. Toquem fusta i esperem que així continuï», valora.

Tot i que el Cisne ve de baix, el tècnic bisbalenc no l'assenyala com un rival assequible. «Té jugadors experimentats. Molts d'ells ja coneixen la categoria perquè fa poc hi van jugar amb el Chapela de Vigo. És un conjunt dur en defensa. Un bloc que està molt compensat i que juga força lent, al contrari de nosaltres. Hem d'imposar el nostre ritme», analitza. Per a Campos, un dels homes més perillosos dels gallecs és el lateral esquerre Pablo Vidal. «El seu màxim exponent», indica tot parlant d'un jugador que acumula 8 gols. Els mateixos que Iago Cuadrado, «un portent físic que ataca i defensa». «Són un bon bloc que treballa molt», conclou.