El pilot d'Honda fulmina el seu propi rècord i estarà acompanyat a primera línia de graella per Jorge Lorenzo i Andrea Iannone.

La classificatòria definitiva per als pilots de MotoGP al Gran Premi Movistar d'Aragó ha finalitzat amb la pole position de Marc Márquez (Repsol Honda Team), marcant un millor registre de 1'46.635.

Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) i Andrea Iannone (Ducati Team) acompanyaran en primera línia de graella en la cursa de diumenge.

La segona línia de graella estarà composta per Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3), Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) i el líder del campionat, Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP); ocupant la tercera Aleix Espargaró (Team Suzuki Ecstar MotoGP), Cal Crutchlow (LCR Honda) i Danilo Petrucci (Octo Pramac Racing).

La quarta i última línia de graella decidida a la Q2 es componia finalment amb Bradley Smith (Monster Yamaha Tech 3), Yonny Hernández (Octo Pramac Racing) i Maverick Viñales (Team Suzuki Ecstar MotoGP).

La sessió començava amb un immediat i imponent 1'46.635 per part de Márquez, únic pilot en pista rodant per sota de 1'47. En els últims minuts Lorenzo també baixaria fins 1'46.743. Pol Espargaró se situava llavors tercer (encara que era relegat per Iannone poc després) i es produïa la caiguda de Márquez en el segon revolt.