L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va centrar bona part de les valoracions del partit davant el Las Palmas parlant de la lesió de l'estrella de l'equip, Leo Messi. "Ara es veurà la fusta de la qual està fet l'equip". L'asturià va reconèixer l'evidència que Messi "ens allibera de molts aspectes i ens dóna moltes solucions però ens haurem de conformar".

El Barça ha de comptar amb "tots els jugadors", ja que un home "no pot condicionar l'equip", va afirmar. No obstant això, va afirmar que "tots sabem el pes específic que té Messi a l'equip", entre la tristesa que genera la lesió d'un jugador, ja que el mateix tècnic va assegurar que "les lesions són el pitjor del futbol".

Ara més que mai l'equip mira als mesos de desembre i gener, quan recuperaran Messi i podran inscriure Arda Turan i Aleix Vidal, jugadors que, veient l'actual situació de la infermeria blaugrana, són més necessaris que mai. "Aquesta és una nova prova i motivació que hem de superar".

Respecte al partit, Luis Enrique va assegurar que "hem fet un futbol bastant complet , amb moltes ocasions per tancar-lo abans i no complicar-nos la vida al tram final".

Paco Herrera acaba content

L'entrenador del Las Palmas es va mostrar satisfet amb el partit que va realitzar el seu equip al Camp Nou tot i acabar derrotat. "L'equip competeix i avança, estem en el bon camí. Estic content perquè no només hem defensat, sinó que també hem estat capaços d'atacar". Respecte a la lesió de Leo Messi i el seu pes en el partit, Herrera va afirmar que "segurament això ha afectat l'equip, però el Barça és el Barça".