Bona victòria per esvair dubtes. El Bordils va fer-se valer del factor pista, una altra vegada, i busca convertir el Verd-i-Blanc en un fortí en què sigui més que difícil endur-se'n els punts. El rival d'ahir, el Cisne de Pontevedra, si bé és un nouvingut, presentava moltes cares conegudes pels jugadors bordilencs, amb homes experimentats en la categoria en les seves files. Amb tot, els de Pau Campos van tornar a fer vibrar el pavelló gironí i van aconseguir una nova victòria a força de treball i de voluntat, dues actituds que no li han faltat mai durant el partit.

Molta igualtat en l'inici de l'encontre, davant un rival que li va posar les coses difícils i que va arribar a dominar el marcador de fins a dos gols. El Bordils, però, va passar d'una defensa 6-0 a una 5-1 amb Prat avançat i va poder revertir la situació abans d'arribar al descans, aconseguint enfilar el camí de vestidors amb tres gols d'avantatge (16-13).

A la segona part la defensa 6-0 del Bordils sí que va funcionar millor, tancant molt bé els espais de tir dels gallecs i aconseguint ampliar la diferència parcial rere parcial fins aconseguir guanyar de nou punts a manca de deu minuts per al final (30-21), gràcies a les bones accions col·lectives i als encerts en atac de Nonó i de Farrerons, que van aconseguir vuit dels gols del Bordils en aquesta segona part entre tots dos.

A partir d'aquest moment, amb els homes de refresc a la pista per anar agafant minuts a la categoria, el Cisne va optar per una defensa molt oberta i agressiva, buscant les línies de passada i tallant per robar pilotes i sortir a la contra ràpidament. Aquesta estratègia tan agosarada va donar resultat, fins al punt que Pau Campos va haver de demanar temps mort per tal d'aturar la sagnía que estava patint el seu equip i que, d'una diferència de nou gols, passava a vèncer per només tres de diferència.

El temps mort va servir per calmar, sobretot, els ànims i per refredar la reacció dels visitants, sortint els gironins a la pista més calmats i centrats, la qual cosa els va permetre marcar el gol de la tranquil·litat per frenar les aspiracions dels gallecs d'endur-se algun punt del Verd-i-Blanc, un pavelló que en cap moment es va cansar de donar ànims als seus jugadors.

La propera setmana la Lliga s'atura per la disputa dels partits de Copa del Rei. El Bordils rebrà el Valladolid al Verd-i-Blanc, en un matx en què s'enfrontarà, per primera vegada aquesta temporada, a un dels màxims favorits de la divisió d'honor plata.