La principal preocupació de l'Olot passa per la classificació, és cuer amb tan sols un punt en cinc partits de botí. No obstant això, l'equip juga bé, té ocasions i genera perill, encara que pateix manca d'encert. La temporada anterior, el partit a Badalona va significat un pas endavant pels garrotxins, que es va imposar 0-4, i volen que aquest any es repeteixi la història.

No ho tindran gens fàcil. El Badalona és un equip que sense ser un dels grans de la categoria, ja va demostrar la temporada passada que forma un bloc molt rocós que posa les coses complicades a tots els rivals de la categoria. El conjunt escapulat, entrenat per Manolo González, ha patit una important remodelació al vestidor aquest passat estiu, on només segueixen cinc jugadors respecte a la temporada passada. El conjunt badaloní ha sumat 7 punts de 15 possibles amb dues victòries, un empat i dues derrotes. Un aspecte que li pot anar en contra al Badalona pel partit davant l'Olot pot ser el cansament, ja que entre setmana van jugar un partit amb pròrroga inclosa davant l'Hospitalet, corresponent a la Copa Federació, aconseguint classificar-se per a la final autonòmica. Les reduïdes dimensions de l'estadi de Montigalà, on el Badalona hi juga els seus partits com a local, poden afectar al joc de l'Olot.

Rodri pot comptar amb tota la plantilla pel partit, incloent a Diego Sánchez, plenament recuperat de la lesió i a la disposició de l'entrenador. És evident que a l'equip necessita afinar la punteria amb atac, i amb Dieguito i Perea al cent per cent l'equip pot tenir més possibilitats. Al mateix temps, Rodri vol tancar més la porteria i evitar que l'equip rebi tants gols en contra. Pel partit a Badalona, Vallho podria entrar a una convocatòria on tots els jugadors estan disponibles.

"Serà un partit complicat però si estem al nostre nivell tenim moltes possibilitats de guanyar. El Badalona té un estil de joc de velocitat i transicions, són un equip rocós i difícil", va dir el tècnic.