Els resultats no acompanyen l'Olot en aquest inici de curs (cuer de Segona B?amb un punt de quinze), però el missatge del president, Joan Agustí, és de tranquil·litat i confiança. Segons ell «el Consell treballa amb més força i ganes que mai» perquè té l'«obligació» de donar resposta a una afició garrotxina cada vegada més nombrosa, com va quedar demostrat diumenge amb les gairebé 2.000 persones que van presenciar el duel amb el Barça B al camp Municipal. Agustí ha convocat avui (19.30)?una reunió amb els socis-accionistes per tal d'informar-los de la situació econòmica i esportiva del club, acte que repetirà dilluns amb els socis-abonats. «Som transparents i malgrat que els primers a qui hem de rendir comptes són als propietaris del club, també volem seguir tenint els socis-abonats a prop», subratllava ahir.

En la trobada d'aquest vespre el Consell d'Administració exposarà el tancament dels comptes al final de la temporada passada, els pressupostos per aquest exercici i també analitzarà la situació esportiva. Agustí diu que també explicaran als accionistes «per què estem a l'Olot i per què el volem consolidar a Segona B i veure'l algun dia a Segona A». La junta va agafar el club fa 11 anys a Primera regional «quan els qui se'n feien càrrec ja volien anar a dur les claus a l'Ajuntament» i a base de molts esforços el club viu la seva tercera campanya seguida a Segona B, categoria on mai havia militat. Joan Agustí fa nou temporades que n'és el president i assegura que «en cap cas som perdedors i ara que els resultats esportius no acaben d'anar bé estem treballant amb més força i ganes que mai per capgirar la situació». Sobre la bona resposta de l'afició va assenyalar que «fa sentir-te molt content comprobar que els seguidors d'un equip que ha fet un punt en quatre partits perd el cinquè i els jugadors surten del camp entre aplaudiments». L'Olot té a dia d'avui uns 1.400 abonats, una xifra similar a la de la temporada passada. L'objectiu seria poder arribar als 1.600 aquest mateix curs.

La reunió informativa d'aquest vespre no substitueix la preceptiva assemblea general ordinària que la societat haurà de celebrar en els propers mesos per aprovar els seus números davant dels accionistes. Agustí va reiterar que «la trobada informativa és per mantenir una tradició del futbol, més enllà del que ens marquen les lleis. Som transparents i ens agrada tenir el màxim d'informats els accionistes i socis-abonats».