L'Olot continua sense aixecar el cap. Els de Rodri, malgrat fer un bon partit contra el Barça B, es van mostrar una vegada més poc encertats de cara a porteria i un gol de Maxi Rolón els va acabar de condemnar. L'equip segueix sense guanyar i ja ocupa l'última posició en la classificació.

L'inici dels locals va ser molt elèctric. En els primers minuts, l'Olot va tenir les millors ocasions que no va saber definir. Primer va ser Gato, que amb un xut creuat va estar a punt de sorprendre el porter Ortolá. Poc després, al minut 6, ho provava Isma Traoré amb una vaselina que tornava a fer lluir al porter blaugrana i Sana, al 16, va rematar alt una bona centrada de Blázquez. L'inici era prometedor i el Barça B ho va provar en el primer temps sobretot des de la distància, amb canonades de Cámara que portaven perill a la porteria de Wilfred. Al tram final de la primera meitat, l'Olot va tornar a accelerar però ni Sana primer ni Rojas van aconseguir superar l'encertat porter visitant.

A la represa, el primer equip a avisar va ser el Barça. Maxi Rolón, amb tot a favor, no va aconseguir avançar el seu equip. L'Olot seguia intentant-ho però l'esforç no era correspost amb encert. De cara a porteria, els de Rodri ?seguien negats i el seu rival, al minut 76, va castigar els olotins. L'argentí va transformar un xut de falta directa per fer emmudir el Municipal. La mala sort tornava a estar al costat de l'equip i en una de les millors ocasions del rival es van avançar al marcador. Galleda d'aigua freda. L'Olot no s'esperava aquest cop tan dur i va seguir insistint fins al xiulet final de l'àrbitre. Luismi ho va intentar en una doble ocasió que no va anar ni entre els tres pals, però la més clara la va tenir al temps afegit Sergio Ortiz. El migcampista, que va entrar a la segona meitat per Sana, va llançar un xut de falta directa que va fer brillar Ortolá. Al final i després d'intentar-ho fins a l'últim segon del partit, l'Olot va sumar una nova derrota que el deixa molt tocat, amb només un punt a la classificació per convertir-se en el cuer de Segona Divisió B.