No hi ha qui aturi el Club de Futbol Sala Esplais, que dissabte passat va sumar un nou títol en el seu palmarès. Després d’aconseguir el triplet la temporada passada amb els títols de campions de la Lliga Nacional Catalana, la Supercopa i la Copa Catalunya, el cap de setmana passat va repetir el primer títol que hi ha en joc cada temporada. La Supercopa va caure de nou en mans dels castellonins després de superar, no sense patiment, la Garriga en una final (2-1) disputada a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). L’1-0 de Faisal a la segona meitat va ser igualat poc després pels vallesans, que haurien capgirat el marcador si no fos per les aturades de l’omnipresent Toni Téllez. La sort del campió va somriure a l’Esplais, ja que quan el partit s’enfilava a la pròrroga, un xut de Ramon Roca -nou fitxatge que prové de l’Alella- a cinc segons del final va desfermar l’eufòria.

Quatre canvis i objectiu, Europa

El conjunt que entrena aquesta temporada Dani Rovira -el seu predecessor, Carlos Ruiz, passa a la direcció tècnica del club- defensarà el títol de campió de la Lliga Nacional Catalana a partir d’aquest diumenge dia 27 (18 hores) a la pista del Ripoll.

Les marxes d’Axel Tubau, Oriol, Juanjo i Sergi seran ­substituïdes per Ramon Roca (Alella), Carlos Martínez (Juncària juvenil), Anto Saravia i Napo Cayuela, que inicia una segona etapa a l’Esplais. A més de centrar-se en el campionat català, un altre dels objectius dels groc-i-negres serà superar la barrera dels quarts de final en la seva tercera participació a la Champions League Futsal, l’any que ve.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.