L'Espanyol afrontarà el partit d'aquesta nit contra la Reial Societat (22.00, La 1) encara commocionat per l'àmplia derrota (0-6) davant del Reial Madrid a Cornellà-el Prat la setmana passada i amb la intenció de canviar radicalment la seva imatge.

El vestidor espanyolista ha reconegut obertament que va ferun partit per oblidar contra els madridista. Ara espera mostrar una millor versió a Anoeta. En aquest inici de Lliga, el quadre català ha sumat una victòria, contra el Getafe, i dues derrotes, contra el Vila-real i el Reial Madrid.

L'entrenador espanyolista, Sergio González, es va mostrar molest amb l'onze titular que va jugar contra el Madrid i tot apunta que realitzarà diversos canvis en la composició de l'equip. A nivell de sistema tàctic, el dibuix podria tornar al 4-2-3-1 habitual, lluny dels cinc defenses del darrer partit.

El quadre basc, de la seva banda, no va poder vèncer el Betis, que va jugar tot el segon temps amb un home menys, i van oferir una imatge molt dolenta. Els homes del tècnic David Moyes només tenen dos punts. Les declaracions del mexicà Carlos Vela, obrint una porta de sortida el mes de gener, no han ajudat a calmar l'ambient.