Albert Ramos i Mer Fornell lluitaran aquest matí (11.30) pel campionat de Catalunya de tennis al CT Girona. No hi va haver color en la semifinal entre el cap de llista número 1, Ramos, i Òscar Hernàndez. El primer finalista va atropellar el seu rival (6-2 i 6-0). Ramos és el clar favorit a endur-se la final d'avui contra Mer Fornell, que ahir es va desfer en una gran semifinal del tennista de Maçanet de la Selva Pol Toledo. El partit va ser vibrant i amb alternatives. Al final, Fornell va estar més encertat i es va acabar imposant en tres sets (2-6; 6-2, i 6-3). Tot i imposar-se en el primer set, Toledo va acabar caient en el segon, i això el va descentrar. El tercer set, amb un trencament en els primers jocs, va permetre a Fornell no haver de patir, ja que sempre va anar per davant en el marcador. En la final d'avui a la pista central el principal favorit és Albert Ramos, però Fornell ja ha donat mostres del seu nivell.

La final femenina es presenta molt oberta. Hi arriben les dues favorites. D'una banda la jove de 16 anys i promesa del tennis català Guiomar Maristany, i de l'altra Marina Alcaide. Una Alcaide que, això sí, li va costar desempellegar-se de la rival en una semifinal molt disputada contra Cabrera a qui va acabar derrotant (6-4 i 7-5).

Així doncs, Maristany i Alcaide s'enfrontaran en la final femenina, que es jugarà a partir de les 10.30 del matí a la pista 4.