La primera Sup Week, gran trobada de paddlesurf s´ha celebrat a l´escola de vela fluvià-gola i al camping Nautic Almata els dies 11, 12 i 13 de setembre, segons ha informat l'Ajuntament de Castello d'Empúries.

El Stand Up Paddle (SUP) o paddlesurf és un esport emergent que cada vegada és més present a totes les platges de la Costa Brava, es per això que l´escola de vela d´Empuriabrava ha organitzat aquesta gran festa amb l´intenció que tothom pogués gaudir de la sensació de lliscar sobre l´aigua; principiants, nens, adults i fins i tot discapacitats visuals.

Durant aquests tres dies han participat de l´esdeveniment algunes de les marques més importants del sector com ara Naish, Roberto Ricci, Tabou, Coreban, Red PaddleCo, Makoa o AnomySUP. També han participat marques de complements com Wetsweets i la botiga 360Sport d´Empuriabrava. Gràcies a tots aquests col·laboradors els participants de la SUP WEEK han pogut gaudir d´una gran quantitat de material de test i de molts regals als sortejos que s´han fet cada dia.

Ha estat una trobada plena d´activitats relacionades amb el paddlesurf: SUP yoga, SUP pilates, xerrades de meteorologia, de reparacions, de tècnica de remada, un clinic amb Xavi Masdevall, remades populars, competicions individuals i per equips, i molt més.

Finalitzada aquesta primera edició de la Sup Week, l´organització satisfeta amb el desenvolupament de l´esdeveniment, ja pensa amb una segona edició el 2016.