Aquest dijous, en el Centre Cívic de Santa Eugènia "Can Ninetes", s´ha dut a terme la roda de premsa presentant l´acte oficial del "Campionat Promeses Girona 2015".

Toni Pérez Custodio, excampió del món de culturisme, ha presidit l´esdeveniment, acompanyat de la Miss Univers 2010 Lidia Miralpeix.

Amb 60 inscrits en les diferents categories, procedents de tota Catalunya, Toni destaca el valor familiar que presenta aquest Campionat, el qual se centra, tal com indica el nom, en joves promeses. L´excampió del món de culturisme assegura que les expectatives per aquesta nova edició són molt favorables, i és per això que s´han decantat a utilitzar una sala amb un aforament més gran que l´any passat. Tenen com a objectiu consolidar aquesta segona i dur a terme la tercera edició del Campionat i, en dos anys, es plantegen organitzar un Campionat d´Espanya a la ciutat de Girona. Toni no dubte que Girona és el lloc idoni per a un Campionat d´aquest abast, ja que s´hi troba molt talent i grans professionals.

El "Campionat Promeses Girona 2015" se celebrarà el dissabte 19 de Setembre a l´Auditori de Girona. La idea és que a les 15 hores s´inauguri el Campionat amb el pesatge, i que a partir de 16:30h comenci la competició amb el següent conjunt de categories:

- Women´s & Men´s Physique

- Men´s Short

- Fitness Bikini (Junior, Senior, Master)

- Body Fitness (Senior, Master)

- Body Classic (Senior, Master)

- Promesa

- Junior

- Senior

- Master