Cristiano Ronaldo, amb dos gols de penal i un altre de cap, va rendibilitzar l'ensopiment en què es va instal·lar el Reial Madrid per golejar per 4-0 al Xakhtar Donetsk, incapaç de superar un error garrafal del seu porter Andriy Piatov i un altre de l'àrbitre Ivan Bebek en xiular un penal inexistent per mans en la segona diana madridista.

Els gols del davanter portuguès, que en suma vuit aquesta setmana en dos partits, no van ser un reflex de la realitat del partit. I és que el conjunt ucraïnès no es va veure beneficiat per l'actuació de Piatov en la diana inicial de Benzema ni per la pena màxima que va xiular l'àrbitre per una mà inventada de Darijo Srna.

Aquests detalls van marcar el pas del Reial Madrid en el seu primer partit a la Lliga de Campions 2015-16. No hi va haver amb prou feines futbol en una setmana en què la tranquil·litat es va instal·lar al club després dels últims dos partits de Lliga que va guanyar (5-0 al Betis i 0-6 l'Espanyol).

La primera part es va resumir amb dues úniques aparicions de Benzema que van donar com a resultat l'únic gol dels primers 45 minuts gràcies a l'errada del porter Andriy Piatov, que no va atrapar una centrad d'Isco Alarcón i el francès va marcar a plaer. Aquesta i una ocasió clara que va provocar Cristiano amb una passada en profunditat entre línies i que va enviar per sobre del travesser el francès després de regatejar Piatov, van ser les úniques aparicions blanques per l'àrea del Xakhtar. La resta de la primera part va ser una autèntica llauna.

Abans del descans el Madrid va perdre Gareth Bale per una lesió al bessó esquerre. Benítez també va haver de substituir Varane i en la represa a Sergio Ramos, que va marxar dolgut d'una espatlla després de colpejar-se en una caiguda en una acció que va representar l'expulsió d'Stepanenko.

El partit es va acabar definitivament quan l'àrbitre croat Ivan Bebek va xiular un penal inexistent de Srna després d'interpretar que un clar cop de pilota a l'esquena ho havia sigut amb la mà. Cristiano no va desaprofitar el regal i ell mateix completaria el hat trick i l'enganyosa golejada del Madrid amb un altre penal i un gol de cap.