L'Associació Catalana de Periodistes Jugadors de Golf (ACPJG), un col·lectiu de professionals de diferents mitjans de comunicació catalans que es dediquen de manera amateur a la pràctica i divulgació del golf, desitja expressar el seu suport a la candidatura «Costa Brava - Barcelona 2022» per albergar la Ryder Cup de al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella. La seu de l'edició de 2022 de la prestigiosa competició, que es jugarà al continent europeu i enfrontarà als equips d'Europa i Estats Units en tres dies de partits «match-play» per parelles i individuals, serà anunciada en els propers mesos.

L'ACPJG dóna suport de manera incondicional aquesta Candidatura pel que suposa en tots els aspectes per al país, tant a nivell esportiu com econòmic i social atès que es tracta d'un dels cinc esdeveniments esportius més importants del món.

«Costa Brava - Barcelona 2022» competeix amb les candidatures d'Alemanya, Àustria i Itàlia per aconseguir ser la seu triada i està afavorida per la Reial Federació Espanyola de Golf i compta amb el suport dels principals institucions públiques.