La cursa de València del Campionat d'Espanya de Velocitat va acabar amb un gran regust de boca per als integrants d'ETG Racing atès que els pilots de l'Escola Tècnica Girona varen pujar al podi en les tres categoreis que es corrien al circuit Ricardo Tormo de Xest: SuperStock 600, PreMoto4 i PreMoto3. Xavi Pinsach, que continua liderant la general a SuperStock 600, Francesc Pérez i Marcos Ruda van protagonitzar els tres podis de l'escuderia gironina.

Pérez va ser segon en la cursa de Premoto3 mentre que Ferran Hernández va aconseguir acabar en tretzena posició amb l'altra moto d'ETG Racing. L'endemà, diumenge, Marcos Ruda va completar una meritòria remuntada per pujar al podi de PreMoto4 acabant tercer després d'haver sortit de la tretzena posició de la graella. Finalment, Xavi Pinsach no veu perillar la seva condició de líder de la general a SuperStock 600 amb el seu tercer lloc a Xest.

El Campionat d'Espanya de Velocitat acabarà el disset i el divuit d'octubre a Navarra, on Pinsach pot acabar de consolidar la seva victòria en el certamen.