Aquesta tarda els equips gironins de Tercera Divisió buscaran la victòria davant rivals complicats. El Figueres rebrà el Morell, equip acabat de pujar i que la passada setmana va aconseguir la primera victòria a Tercera Divisió davant el potent Europa. El Palamós rebrà el Cerdanyola amb ganes d'oblidar la dura derrota (1-4) la setmana passada al camp de la Muntanyesa. El Peralada, de la seva banda, buscarà al camp de l'Europa la primera victòria de la temporada.

El Figueres, que juga a les quatre de la tarda, tindrà la baixa, a més dels lesionats Bonaventura i Masó, de Varese, que va ser expulsat en el partit davant el Vilafranca amb vermella directa. Els figuerencs, però, buscaran refermar la seva bona dinàmica i mantenir-se forts a casa, encara que el tècnic, Eduardo Vílchez, no podrà comptar amb la presència d'Aleix, per problemes físics, que se suma a Bona i Ramon Masó. Pedro serà dubte fins a l'últim moment.

De la seva banda, el Palamós torna a jugar davant la seva afició (17:00) amb ganes de donar-los una alegria després de la derrota de la setmana passada. Els de Mármol no podran comptar amb l'ajuda de David Torres, Sebas i Makaay, mentre que Oriol Ayala serà dubte fins a última hora per jugar el partit.

El Peralada, que va aconseguir el primer gol i segon punt el passat diumenge, gràcies a un empatdavant el Prat (1-1) al Municipal, afronta el primer de dos desplaçaments consecutius davant equips complicats, ja que en la cinquena jornada de lliga visitaran el Morell. Els d'Arnau Sala visiten el camp de l'Europa, el Nou Sardenya, sense Kike, Òscar ni Joan Pons. El partit es jugarà a les set de la tarda.