Cristiano Ronaldo va acabar de primera amb la seva sequera golejadora de set partits seguits sense marcar i ahir va marcar cinc gols a Cornellà davant un Espanyol que va ser poc més que un espectador en la festa del portuguès i del Reial Madrid, que ja suma vuit victòries seguides al camp dels "periquitos".

Cristiano Ronaldo va trigar set minuts a ensenyar la seva carta de presentació. El davanter portuguès, que no havia marcat en les dues primeres jornades de Lliga, va veure porta en la seva segona ocasió. Ronaldo va aprofitar una passada de Modric i va batre Pau López amb un tret creuat, ras i molt a prop del pal.El plantejament amb cinc defenses, amb laterals molt avançats quan l'Espanyol sortia a l'atac, no va ser suficient per a l'amfitrió. La insistència blanca va forçar un penal a Bale, del central Álvaro. Ronaldo va ser l'encàrregat de llançar la pena màxima i transformar el 0-2, que encarrilava totalment el partit en el minut 17.

Era el dia de Cristiano Ronaldo, motivadíssim per les observacions a la seva falta de gol. Tres minuts després, el portuguès va allargar el seu festival i va connectar un centre de Bale des de l'àrea petita. Imparable per a Pau López. La defensa blanc-i-blava no tenia arguments per frenar l'atacant, al que tots els seus companys del Madrid buscaven. El Madrid necessitava molt poc per fer mal. Concretament, tres passades. Un de Modric a Bale, una altra del gal·lès a Ronaldo i una altra del portuguès a Benzema. El resultat, el 0-4 que el portuguès va cedirt en safata al francès en el 29. Els locals gaudien d'alguna contra innòcua, sense interrompre el monòleg.

L'efectivitat dels de Benítez era escandalosa. Cristiano Ronaldo va celebrar la seva quarta diana de la tarda en un contraatac, en el minut 62, després d'una passada de Bale.

L'Espanyol no podia sorprendre Keylor Navas. Encara que Gerard, de cap, va obligar a lluir-se al porter i Salva Sevilla va fallar el rebuig. No hi havia forma de maquillar el 0-5. Com tampoc trobaven els jugadors de l'Espanyol la clau per capturar a Ronaldo. Un altre gol més del lusità, el cinquè, en el 80, amb assistència de Lucas Vázquez, ex-blanc-i-blau. Així va acabarel festival de CR7 que encara podia haver marcat un nou gol a poc del final.