L'emblemàtica carrera de les Festes del Tura d'Olot, va tancar la primera edició del Gran Premi La Garrotxa per Sub 23, Elit i Master30 que es va disputar en dues proves puntuables per carretera aquest passat cap de setmana, amb l' objectiu de recuperar una volta de ciclisme que recuperés l'esperit del Cinturó de l' Empordà. El Club Ciclista Bas i Club Ciclista Olot van ser els artífexs de la recuperació amb éxit de la celebració de les dues etapes puntuables, i la final amb sortida i arribada a la capital de la Garrotxa, amb una dura ruta de 130 km de llargada, amb els cims de la Mare de Déu del Coll, Les Serres i Les Encíes com a plats forts. La cursa va gaudir d'un destacat gran quòrum de 140 corredors. El corredor francès Stephane Poulhies natural d'Albi va demostrar un dia més el seu alt nivell a la resta dels ciclistes, tot i que els catalans Adrià Moreno, d' Olot, va acabar segon i Guillem Muñoz tercer. També cal destacar un altre català, Martí Marquez, primer Sub 23, però el principal protagonista va ser Campistrous Romain, del equip GSC Blagnat Velo Sport 31, que amb la victòria de la 1a etapa i un 5è a la segona es va proclamar brillant guanyador final. La regidora Mar Roca va presidir el lliurament de trofeus i mallots als campions.