La bona relació que GEiEG i Uni Girona han estrenat aquest estiu, firmant un acord de col·laboració en el bàsquet base, on han unificat els seus equips de preferent, es visualitzarà avui al pavelló del grup a Sant Narcís amb la presència del primer equip de l'Spar Citylift Girona. El conjunt, que aquesta temporada entrena el barceloní Miguel Ángel Ortega, s'enfrontarà al primer equip del GEIEG (Copa Catalunya) en un partit que tanca la diada de presentacions de tots els equips del GEIEG.

Al llarg de la jornada, els diferents equips del GEiEG s'aniran enfrontant a rivals de tota la demarcació mentre que, a tres quarts de nou del vespre, arribarà el partit de presentació entre l'Uni i l'equip que entrena Carles Surís. El duel contra el GEiEG serà el primer partit amistós que juga l'Spar Citylift Girona en una pretemporada que va estrenar l'1 de setembre i que, de moment, només ha constat de durs entrenaments al pavelló de Fontajau.

Els responsables de l'Uni esperaven per avui mateix l'arribada a Girona de la base nord-americana Tay'ler Mingo que ha de tapar el lloc deixat per l'eslovena Rebeka Abramovic. Amb Mingo a Girona, a Ortega només li faltarà l'altra nord-americana, Chelsea Gray, per tenir la plantilla al complet. Demà, en un amistós ben diferent del d'avui contra el GEiEG, l'Spar Citylift Girona jugarà contra l'Ekaterinburg rus a Platja d'Aro. L'equip de la mallorquina Alba Torrens és un dels més potents del bàsquet europeu.