El jugador més veterà de la plantilla del Palamós, Jordi Matamala, que quan acabi la temporada farà 40 anys, creu que la reacció de l'equip ha d'arribar de manera imminent després de començar la Lliga amb dos empats i una derrota, aquest últim resultat duríssim després de caure diumenge a Nou Barris contra el Muntanyesa per un clar 4-1. Millorar el rendiment defensiu i no patir desconnexions com va lamentar el tècnic Joan Mármol són alguns dels aspectes a millorar, segons el migcampista de Vilobí d'Onyar. Tot i que el campionat tot just arrenca, la reacció ha d'arribar ja: «eEns equivocarem si pensem que queda molta Lliga perquè la feina s'ha de fer ara, a més, tenim l'experiència de la temporada passada quan vam arrossegar un inici desastrós fins al final i això no es pot repetir», deia ahir el migcampista.

Matamala considera que «l'equip genera ocasions» però que defensivament cal fer un pas endavant perquè segons ell «hem d'evitar encaixar tants gols i això passa perquè tots siguem més contundents en defensa». L'exjugador del Girona afegia que després del correctiu rebut al camp de la Montanyesa «no pot ser que en tres partits ens hagin fet sis gols perquè costa molt marcar-ne». En la seva tercera temporada a les files del degà, el futbolista de Vilobí va ser el jugador més utilitzat la temporada passada i en l'actual Lliga ha disputat tots els minuts de les tres primeres jornades. Matamala assegura que «no vull parlar de finals però necessitem una victòria per canviar aquesta dinàmica». Diumenge, el cuer, Cerdanyola, visita el Nou Estadi, unes setmanes després que tots dos rivals s'haguessin trobat en una eliminatòria de Copa Catalunya que després de l'empat final (0-0) va acabar afavorint els barcelonins gràcies a la tanda de penals.

Per la seva banda un altre pes pesant del vestidor, el capità Joan Bayona, deia que «esperem que el 4-1 serveixi de punt d'inflexió, d'aprenentatge dels errors; el Cerdanyola ha de sortir amb les mans buides d'aquí. Això sí, no ens podem refiar de ningú perquè la lliga és molt igualada».