L'assistència a la presentació dels presidents de Barça i Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, i el suport públic de l'entrenador del ?Bayern de Munic, Pep Guardiola, i de futbolistes com Xavi Hérnandez o ?l'exespanyolista Raül Tamudo, han acaparat la major part de l'atenció de la campanya «Guanyarem» en defensa de l'esport català. L'atractiu mediàtic de Guardiola ha cridat l'atenció de molts mitjans, d'aquí i de fora, però l'esport gironí també està més que ben representant en les primeres llistes de suports a la campanya que s'han fet públiques. «Guanyarem» vol ser un moviment «del món de l'esport i no pas de la política» per ajudar a seguir creixent un sector que, a més de representar una mica més del 2% del PIB català, és clau també en termes socials, sanitaris i educatius.

Des dels presidents de Girona i Llagostera, Delfí Geli i Isabel Tarragó, a esportistes d'elit com el futbolista lloretenc Marc Muniesa (Stoke City) o el jugador de bàsquet Jordi Trias (València) passant per atletes com Toti Bes o l'entrenadora del CPA Olot, Esther Fàbrega, acompanyada de moltes de les patinadores, l'esport gironí està àmpliament representat en la llista de suports de «Guanyarem».

A més de Geli i Tarragó, del món del futbol hi ha l'entrenador del Llagostera Oriol Alsina, el migcampista Marc Crosas, el director esportiu del Girona Quique Cárcel, el tècnic olotí Francesc Cargol o el segon entrenador de l'Almeria Ramon de Quintana. A la llista també hi ha els jugadors del Bordils Marc Combis i Marc Prat, l'exentrenadora de l'Uni i actual candidata de Junts pel Sí, Anna Caula, el veterà tècnic de bàsquet Alfred Julbe, l'aventurer de Sant Joan de les Abadesses Albert Bosch, el pilot de Pals Oriol Servià o l'especialista en trial Jeroni Fajardo, i les jugadores de rugbi del GEIEG Eli Martínez i Marta Cabané. ?La llista, però, és oberta i no para de créixer.