Un gol d'Aleix Feixas va servir al Peralada per empatar un partit que se li havia posat molt difícil després que els visitants, el Prat, un dels equips cridats a estar a la part alta de la taula al final de la temporada, s'avancessin ben aviat (minut 9). Els d'Arnau Sala, que encara no havien aconseguit marcar aquesta temporada, van poder estrenar la seva casella de gols a favor en la classificació, gràcies a la primera diana d'Aleix Feixas, que ja va ser el màxim anotador de l'equip empordanés la passada temporada.

El partit va començar amb domini dels visitants, que arrivaben com a líders al Municipal de Peralada i volien reafirmar-se en aquesta posició. Ja en el minut 9 ho van demostrar: Ignacio es va desfer de dos defensors amb un bon moviment i, des del vèrtex de l'àrea, va enviar la pilota a l'escaire, lluny de l'abast d'Ureña per encetar el marcador.

Lluny d'arrugar-se els homes d'Arnau Sala van reaccionar i van estirar línies, buscant el gol de l'empat. Fruit d'aquest moviment, els altempordanesos van fer-se amb el domini i van començar a arribar les ocasions de gol, com la que va tenir el capità, Mate, que tornava a la titularitat. En el minut 18 va aconseguir connectar un xut llunyà que va poder aturar el porter visitant amb problemes.

El Peralada seguia dominant, però els potablava no es quedaven enrere i donaven ensurts als locals, com un xut des de la frontal de l'àrea del mateix Ignacio que va marxar a fora per molt poc. Era el minut 31. Quatre minuts més tard, però, Aleix Feixas va ser el més llest de la classe per fer-se amb una pilota morta dins l'àrea i, en l'u contra u, aconseguir batre el porter visitant i tornar la igualtat al marcador.

A la represa, el Prat va tornar a sortir en tromba, amb ganes de tornar-se a avançar en el marcador. Però una defensa molt ordenada dels locals va impedir que aconseguissin arribar còmodes a la porteria d'Ureña i inquietar el porter. Els locals també van disposar de les seves ocasions, però sense poder materialitzar-les i, amb el pas dels minuts el partit es va anar ensopint fins arribar al xiulet final.

La propera jornada el Peralada té una dura prova, diumenge al camp de l'Europa i, la següent també toca desplaçament, el dissabte 19 al camp del Morell.