Debut amarg per l'Estartit davant el Son Sardina mallorquí després que les noies d'Albert Pujol haguéssin de remar en contra durant tota la primera part degut a un gol matiner de les illenques (Marina, m.3). Al conjunt local li va costar agafar les regnes del partit i les rivals s'aplicaven amb massa duresa, permesa pel col·legiat en tot moment. A partir del minut 15, després d'un xut de Sofi al travesser, l'Estartit va passar a tenir més domini i, al minut 41, van aprofitar un llançament de falta per empatar el partit. Just abans del descans haurien pogut posar-se per davant en el marcador però un llançament de còrner rematat per Rebe no va anar a dins la porteria visitant per molt poc.

A la represa les locals van sortir més motivades, però sense sort de cara a la porteria. En el minut 76, després que l'àrbitre no assenyalés una clara falta sobre Berta va arribar el segon i definitiu gol visitant, obra de Maria José, culminant una contra perfecte de les illenques.

En els últims deu minuts, les locals van intentar, sense sort, buscar el gol de l'empat, però van haver de veure com s'escapaven els tres punts. La propera jornada toca el difícil desplaçament al camp del Levante La Planas.