La marxa de la jove base eslovena Rebeka Abramovic, la setmana passada va demanar la baixa per falta d'adaptació, és l'únic entrebanc gran de l'Spar Citylift Girona en aquest inici de pretemporada. La resta, de moment, segueix dins el programa previst i ahir ja es va entrenar amb la resta del grup la pivot nord-americana Ashley Paris. L'exjugadora de l'Enerby Ivanovo rus, que no ocupa plaça d'extracomunitària perquè té passaport macedoni, va arribar diumenge per ser una més en el grup de treball de Miguel Ángel Ortega que compta amb Paris, Kuktiene,?Pikciute i Spanou en el joc interior.

Amb Paris ja en dinàmica, a Ortega només li resta per incorporar Chelsea Gray, que diumenge va jugar el seu darrer partit a la WNBA, i una base per ocupar el buit deixat per Abramovic. El club està estudiant el mercat nord-americà, bàsicament jugadores joves sense experiència a Europa, però encara no té cap nom decidit.

Aquest cap de setmana, l'Spar Citylift Girona jugarà els seus dos primers partits amistosos: dissabte contra el GEiEG al pavelló del grup a Sant Narcís; i diumenge contra el potent Ekaterinburg rus a Platja d'Aro.