No hi manera de guanyar a Nou Barris. Golejada en un tram final de la segona part de clar domini i d´atacs constants de la Montanyesa davant un Palamós que, amb el 2-1, va veure impossible la proesa.

El Palamós va encaixar la primera derrota a la Lliga en un estadi on no hi ha guanyat mai, amb el 4-1 d´ahir el degà presenta un balanç d´un empat i quatre derrotes a Nou Barris. Després de dos empats en els dos primers partits de Lliga, els gironins volien sumar la primera victòria en un estadi que estrenava nova gespa artificial i que suposava el primer partit de la Montanyesa com a local després de l´exili al veí camp de Trinitat Vella. No va poder ser.

La malastrugança dels palamosins a Nou Barris no es va trencar i això que els de Mármol es van avançar amb una diana de Coro, a punt de complir-se la primera mitja hora de joc. Als 28 minuts una centrada de Roger Matamala des del costat esquerre va ser rematada amb el cap per l´exdavanter del Peralada. Aquest gol no va resultar definitiu i això ho sabien molt bé els visitants perquè durant la setmana Mármol ja havia advertit del perill dels barcelonins.

Fent bones les paraules del tècnic del degà, els visitants van aconseguir aguantar l´embranzinda dels locals i, fins i tot, van tenir a prop el 0-2 amb accions de Roger Matamala i Barrera. La decoració del matx, però, va canviar radicalment a partir del minut 25, quan la pressió de la Montanyesa va augmentar de manera espectacular. La pressió, intensitat tan característica dels groc-i-negre en un rectangle de reduïdes dimensions es va fer evident i els barcelonins es van convertir en una autèntica piconadora, atropellant literalment al degà. Dos gols gairebé consecutius de Rubén i Velillas van servir per remuntar el marcador pels locals, deixant molt tocat el Palamós, que encara en va rebre dos més.