L'aler-pivot gironí Jordi Trias continuarà una temporada més a la Lliga ACB, i ho farà defensant la samarreta del València Basket que dirigeix l'exGirona Pedro Martínez. Amb la seva incorporació, l'equip taronja dóna per tancada la seva plantilla per aquest curs.

El jugador, que arriba lliure després de no renovar el seu contracte pel MoraBanc Andorra, se sotmetrà avui a la revisió mèdica necessària per completar el seu fitxatge. Amb la seva arribada, el València compleix el seu objectiu de sumar a un quart jugador de formació estatal amb experiència. La idea és que la seva funció principal sigui més la de reforçar els entrenaments que la de tenir un paper protagonista en la rotació de Pedro Martínez.

Trias, que juga sobretot com a aler-pivot, completarà el joc interior del conjunt valencià al costat de Bojan Dubljevic, Luke Sikma, John Shurna i Justin Hamilton.

El gironí de2,06 metres, té 34 anys i acumula catorze campa?nyes d'experiència a l'ACB i un total de 389 partits en una competició que va conquistar amb el FC Barcelona el 2009. Una campanya després es va proclamar campió de l'Eurolliga amb l'entitat catalana, amb la qual també va guanyar dues vegades la Copa del Rei i dos més la Supercopa. El 2007 va disputar l'Eurobasket amb Espanya. En les últimes dues campanyes, Trias ha militat a l'Andorra. Trias també havia jugat en dues etapes defensant la samarreta del Casademont Girona.