L'Olot buscarà la primera victòria de la temporada davant el Lleida aquesta tarda al Municipal, a dos quarts de sis. El partit l'oferirà en directe Esport3 i s'espera que hi hagi un bon ambient, ja que queda inclòs de ple en els actes de les Festes del Tura i comptarà, a més, amb el grup de percussió gironina Bloc Quilombo, que s'encarregarà d'animar l'avantmatx. Rodri, per si de cas, va fer ahir una crida a l'afició.

El gran al·licient del matx serà el possible debut de l'últim i flamant fitxatge del conjunt garrotxí, l'exmitjapunta del Llagostera Alberto Perea. Aquesta setmana ja s'ha posat sota les ordres del tècnic i ahir va entrar a la convocatòria, podent tenir minuts en el partit d'aquesta tarda.

Aquesta incorporació ha de servir per pal·liar un dels punts més fluixos de l'Olot, la manca d'encert de cara a porteria. Un gol en les dues primeres jornades (contra quatre de rebuts) és un fluix bagatge si es vol estar a la part alta de la taula al llarg de la temporada. I sense gols no hi ha victòria, com ho demostra el zero en el compte de punts dels de Rodri. Amb tot, el tècnic comentava que "no tinc queixa del joc que desenvolupem, però les jugades d'atac no les podem acabar com voldríem, és a dir, al fons de la xarxa".

El rival, el Lleida, però, no serà un dels més senzills per aconseguir sumar els primers tres punts, ja que és un dels conjunts cridats a formar part del quartet que disputarà el play-off al final de temporada i, a més, havent sumat només tres dels sis punts disputats, no voldrà còrrer riscos i sortirà a per totes. Amb tot, però, l'Olot sembla especialista en doblegar els de la Terra Ferma, ja que la passada campanya van aconseguir guanyar-los en els dos enfrontaments de Lliga, ambdós amb el resultat de dos gols a zero.

Per rebre el Lleida Rodri no podrà comptar amb la presència de Dieguito, lesionat. El tècnic creu que "si sabem assentar-nos al camp, sense deixar forats, els punts poden ser nostres, però hem de pensar que davant tenim un Lleida que disposa d'homes molt ràpids quan ataquen". Els olotins, doncs, buscaran una victòria per revertir el mal inici de temporada després dels disgustos contra l'Alcoià (1-2) i el Vila-real B (2-0), aquest per partida doble perquè el botxí va ser l'exjugador garrotxí Carlos Martínez.