El proper 18 d’octubre se celebrarà la primera Marxa BTT de Llançà- Albera organitzada pel Club Ciclista Llançà en col·laboració de l’Àrea de Turisme i Esports de l’Ajuntament de Llançà.

L’objectiu és oferir dos recorreguts adaptats a un nivell bàsic (21km i 600m D+) i un nivell expert (37km i 1300m D+) Els tracks es desenvoluparan per la zona de l’Albera Llançanenca i els participants tindran l’oportunitat de competir entre les mítiques muntanyes del Puig Tifell, Puig d’Esquers o l’emblemàtica ermita romànica de Sant Silvestre.

Tot això sumat a la possibilitat de visualitzar el mar i les platges de Llançà fan que els tracks siguin especials i diferents.

L’objectiu de l’organització és oferir una activitat popular oberta a tothom i donar un valor afegit al municipi de Llançà durant el mes d’octubre. És per aquest motiu que es contarà amb la implicació de l’Àrea de Turisme i Esports de l’Ajuntament de Llançà. Val a dir que l’organització d’aquesta activitat és sense ànim de lucre.

D’aquesta manera, el municipi de Llançà continua oferint activitats fora de temporada relacionades amb l’esport outdoor per posar en valor els seus espais naturals com son l’Albera i el Cap de Creus.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.