Connecticut Sun s'ha quedat sense opcions de jugar el play-off de la WNBA, després de la seva última derrota contra Indiana, l'equip de Chelsea Gray està matemàticament fora de la lluita pel títol de Lliga quan resten tres jornades de la fase regular. Així, el darrer partit de Gray als Estats Units serà el diumenge 13 de setembre a Connecticut. Just sis dies abans que l'Spar Citylift Girona jugui la final de la Lliga Catalana contra el Cadí, dissabte 19 a Fontajau, un marge de temps que hauria de ser suficient perquè la nord-americana pugui ajudar a les seves noves companyes en la lluita pel primer títol del curs.

Gray ha d'incorporar-se a l'Uni «un dia després del seu últim partit a la WNBA» i, encara que el tema del visat i dels vols ho endarrereixi, els sis dies que hi ha entre el final de la lliga regular als Estats Units i el partit contra el Cadí donen un marge suficient. Gray serà l'última jugadora que s'incorpora als entrenaments de l'Uni, perquè dimarts va començar el gruix de la plantilla, dimecres va arribar Anna Carbó des d'Austràlia i per a demà s'espera que aterri la pivot Ashley Paris.

Contra el Cadí, dissabte 19

La final de la Lliga Catalana a Fontajau ha anat variant de divendres a dissabte al llarg de l'estiu i, tot i que des de fa setmanes estava decidit que es jugaria el divendres 18 de setembre, però ara Esport3 ha demanat que torni a passar a dissabte. Així, Spar Citylift Girona i Cadí La Seu es jugaran el primer títol de la temporada el 19 de setembre a Fontajau. La Supercopa d'Espanya serà el dimecres següent, 23 de setembre.