El pavelló municipal de l'Escala serà l'escenari aquest dissabte a la tarda de la disputa del I Memorial Joan Canals de bàsquet. A 2/4 de 5 la selecció territorial femenina s'enfrontarà a Carmaux (França), mentre que dues hores més tard l'equip masculí gironí jugarà contra els també francesos de Rodez. Els seleccionadors gironins femenins són Carles Surís i Sandra Ventura, mentre que Eloy Acedo i Lluís Feliu exerceixen de tècnics masculins.

La selecció gironina de noies estarà integrada per Anabel Aurora i Sara Díez (Palamós); Margalida Bruqué i Fanta Fofana (CEEB Tordera), Carla Duch i Paula Valera (Banyoles); Mercè Bolasell i Eva Guinart (L'Escala); Pilar Comella (Uni Girona), i Aïna Gallegos, Vanesa González i Irene Mayoral (GEiEG). Per la seva banda l'equip masculí el formaran Genís Castillo, Jordi Mitjà i Roger Oliva (Bisbal); Carles Candelario (Onyar), Gerard Ballell i Albert Pujolràs (Sant Narcís); Francesc Busquets (Santjoanenc); Adrià Artacho i Pau Juscafresa (Quart), Àlex Herrera i David Justicia (CEB Girona), i Carles Masnou (Arbúcies).

Memorial Mateo Pell

Aquest cap de setmana també arrencarà el Mateo Pell, que arriba a la XXXIX edició. En categoria femenina diumenge es disputarà l'eliminatòria prèvia Olot-Palamós (11.30), i en la masculina, Arbúcies-Quart (18.00) i dimarts que ve Onyar-CEB Girona (21.15).

La fase final femenina està programada a Banyoles el diumenge 13. Al matí hi haurà les semifinals Banyoles-Tordera (12.00) i GEiEG-guanyador de l'Olot-Palamós (10.00). La final serà a les 6. En categoria masculina la seu serà La Bisbal, el dissabte 12. Al matí hi haurà les semifinals i a la tarda la final i la lluita pel tercer lloc.