Un any més, arriba la cursa popular per excel·lència a Girona, que enguany arriba a la 37a edició. L'esdeveniment va ser presentat per l'Agrupació de Comerciants Girona Eix Comercial i se celebrarà el proper 18 d'octubre, a favor de de Càritas Diocesana i la Fundació SER.GI. Les curses estrella de la prova seran les de 10 i 5 quilòmetres, respectivament, que mantenen el mateix recorregut i un preu de 13 i 11 euros. Depenent del nombre d'inscripcions en les categories infantils, es podrien ampliar les sortides en dues diferenciades pel gènere.

La gran novetat d'aquesta edició és la recuperació de l'anomenada Milla, una cursa de 1.609 metres que es donarà d'alta al calendari de la Federació Catalana d'Atletisme i tindrà un cost de vuit euros. Es preveu que aquesta cursa tingui la participació d'atletes de renom internacional.

Cursa benèfica

Els beneficis obtinguts per les inscripcions de corredors aniran destinats a la Fundació SER.GI, que treballa amb minories amb dificultats pel desenvolupament personal, familiar o social.

L'altra prova prevista pel 18 d'octubre serà una caminada solidària de gairebé cinc quilòmetres. La iniciativa, que va néixer amb la idea de promoure el carrer Nou, ja té les inscripcions on-line obertes al web www.cursacarrernou.cat.