El Bordils no va tenir gens de sort en el sorteig d'ahir de la primera eliminatòria de la Copa del Rei, celebrat a Saragossa, en quedar emparellat amb el potent Atlètic Valladolid. Si l'equip de Pau Campos és capaç de superar un dels clars aspirant a pujar a l'Asobal al pavelló Blanc-i-verd (l'eliminatòria es disputa a partit únic el cap de setmana del 4-5 d'octubre), tindria l'opció d'enfrontar-se al Port Sagunt de la màxima categoria, també a casa, el dia 28. En les dues anteriors temporades els gironins sempre han aconseguit superar el primer tall per dur a Bordils un equip Asobal. El 2013 va ser el Cangas i la temporada passada un Benidorm que va suar sang per guanyar d'un en el darrer segon.

«Era un dels pitjors rivals que ens podia tocar. És un equip fet per pujar, que l'any passat ja tenia un equipàs i es va quedar a un penal de l'Asobal i ara, a més, ha afegit jugadors com Camino (Villa de Aranda) o el jove David Fernández (Nava) a la plantilla», deia Pau Campos després de saber el resultat del sorteig. El tècnic, però, va valorar que «el Valladolid és un equip de molt prestigi, que fins fa dos anys no havia baixat mai, i que té títols a les seves vitrines. Això, per a l'aficionat del Bordils, que té bon paladar per a l'handbol, és un gran atractiu». Campos també va recordar que la temporada passada, a la lliga, el Valladolid només va poder guanyar d'un al Blanc-i-verd i els locals van desaprofitar una darrera pilota per a l'empat.

En cas de superar aquesta ronda, El Bordils jugaria amb el Port Sagunt, «un altre equip amb tradició a l'Asobal, segurament amb no tanta història, però que s'ha consolidat a la zona mitja i que ens posaria les coses difícils».