Prop de cinc-cents nedadors van participar, dissabte passat, a la setena edició de la Travessa de Natació de l'Escala, que va ser organitzada des del Club de Natació el Cargol, el Patronat d´Esports municipal i el Club Nàutic l´Escala, dins els actes de la Festa Major del municipi.

En el capítol esportiu, Àlex Castejón Ramírez i Clàudia Pérez Pay van proclamar-se guanyadors absoluts de la Travessa, que tenia un recorregut total de 2.200 metres, que s´iniciava des de la platja de Riells i es completava a la platja de les Barques. Castejón, del CN Calella, va fer un temps de 25:45, mentre que Pérez es va quedar en 29:25. Els primers classificats escalencs de la prova van ser Albert Grabalosa (33:15) i Laia Martínez (35:37).

Dissabte, també, es va dur a terme La Cargolada, que consistia a donar la volta a la roca del Cargol i que té una distància de 600 metres. Els guanyadors d´aquesta prova, que també s´emmarcava dins dels actes de la festa major escalenca, van ser Xavier Sanz Coso, del CN Sant Andreu, amb un temps de 10:05, i Carla Ramos Ruiz, del NC Torelló, amb un temps de 9:39.