Les figures de Ramon Jordana i Roberto Iñiguez van tenir molt pes en els èxits de la temporada passada. Això és una altra pressió afegida?

Els entrenadors de l'any passat són molts bons i ho van fer molt bé. Ara bé, personalment jo no em sento més pressionat. Estic convençut que jugarem molt bé a bàsquet i guanyarem partits. La gent em deia «On vas ara a l'equip campió? No és un bon moment», però jo no tinc aquesta sensació. Estic molt il·lusionat i convençut que sortirà bé.

El curs passat, Iñiguez va saber aprofitar molt bé la feina inicial de Jordana per acabar pulint un equips reeixit. Vostè començarà de nou i amb una plantilla molt canviada.

Comencem de zero. Tot i que sempre queden fruits del pas de la gent pels clubs siguin entrenadors o jugadores. Aprofitarem tot el que s'ha fet en aquest club en els últims anys. Evidentment aportant nous matisos, però.

El seu Cadí destacava per ser un equip molt intens en defensa. Es veurà un Uni amb aquest estiu o són situacions diferents?

Imagina't un esperit defensiu d'aquell nivell, però amb més qualitat individual a les jugadores. Veure'm que som capaços de fer, perquè repeteixo que no és el mateix tenir una bona plantilla que aconseguir tenir un bon equip. Ara bé, defensar és molt important. Tu veus jugar un partit del Barça o de la Penya i els veus defensar fort. Tenir una bona defensa és innegociable.

Li agrada com ha quedat la plantilla?

Sí. Tenim una plantilla, però ara hem de fer un bon equip. I això passa perquè tothom treballi. Totes les jugadores han d'aprovar les assignatures que hi ha en un partit. Anotar, rebot, defensar, correr amunt i avall... Per tenir un bon equip tothom ha de fer de tot.