S'estrena al capdavant de l'actual campió de Lliga. Què nota més la il·lusió o la pressió?

La il·lusió, sens dubte la il·lusió. Pressió sempre n'hi ha en qualsevol equip. Si no és per guanyar, és per no baixar... Quan un és entrenador, o jugador, sempre té pressió. Ens dediquem al rendiment i s'han de complir els objectius.

S'esperava rebre la trucada de l'Spar Citylift Girona? Ja havia renovat amb el Cadí...

Internament sempre tens la il·lusió de viure un repte important. Per això renovo posant una clàusula de sortida en cas de rebre una oferta d'Eurolliga.

Fa uns anys va tenir l'oportunitat d'entrenar el Breogán a l'ACB. Dirigir ara un equip d'Eurolliga femenina és un caramel semblant a aquell?

El bàsquet és bàsquet. Juguen homes i juguen dones. Jo entreno ?igual, he entrenat a l'ACB, a LEB... a moltes categories. Intento fer la meva feina igual, però parlant concretament de jugar l'Eurolliga és molt clar que és un repte important perquè és una competició que il·lusiona ja que portarà a Girona a les millors jugadores del món.

A final de la passada temporada, la Noemí Jordana deia que entenia que a la gent li fes il·lusió l'Eurolliga, però que el desgast de les dues competicions és gran. Jugar dos partits per setmana serà el seu principal maldecap?

Quan tu vols ser un jugador o una jugadora de gran nivell el fet de tenir dos partits per setmana és un esforç que, per dir-ho d'alguna manera, entra amb el sou. Les millors jugadores tenen dos partits per setmana i nosaltres també ho som, perquè l'equip ha guanyat la Lliga i ara l'Eurolliga serà una exigència més que tindrem.

Una Lliga on defensaran el títol i una Eurolliga on no serà gens fàcil guanyar partits.

Nosaltres som el club campió de Lliga i, per tant, som el favorit per tornar a guanyar la Lliga, la Copa, la Supercopa... Aquesta és l'única realitat. S'ha d'intentar guanyar a tothom. Sortir sempre a guanyar cada partit. I no ho dic per dir, ho dic seriosament.

I contra Ekaterinburg, Praga...

A Europa m'agradaria guanyar sempre a casa. Ja sé que, en un primer any, a fora pot ser complicat pels arbitratges, falta d'experiència... Evidentment que hi haurà situacions complicades pels viatges, rivals, però la meva il·lusió és guanyar sempre. També a Europa. A l'esport professional els clubs només creixen a partir de victòries. L'any passat es va guanyar la Lliga, però ara cal seguir lluitant pels títols perquè el club vagi creixent. Pedra a pedra, any a any, perquè els patrocinadors segueixin invertint diners i la ciutat continuï engrescada.

El sorteig de l'Eurolliga.

Per mi era molt important jugar contra els millors equips possibles. En una primera temporada d'Eurolliga està molt bé que la gent de Girona vegi jugar a les millors jugadores del món. Tots ho gaudirem molt i, a més, estic convençut que sortirà bé i guanyarem partits contra aquests rivals.

I a la Lliga es tornarà a lluitar contra Perfumerías Avenida?

Els favorits som nosaltres. Molta gent diu que el Perfumerías ha fitxat molt, però els campions som nosaltres i també hem fitxat. Tenim molt bones jugadores i una plantilla de primer nivell. Hi ha altres equips com el Conquero que també s'ha reforçat bé i en general a la Lliga tothom s'ha mogut bé.